Narbutas Easy elektrisch instelbaar zit-sta bureaueiland

€1.680,00 Excl. btw
€2.032,80 Incl. btw
Artikelnummer: DZT145 + 4 x DZP120
Levertijd: 4 weken

Narbutas Easy bureaueiland 2 personen

Het Easy bureaueiland 2 personen van Narbutas maakt het gemakkelijk om productief te zijn!
Een ergonomisch en functioneel zit-sta bureausysteem is beschikbaar als enkele of bench bureau. Kies uit ons brede assortiment oplossingen om een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau in te stellen dat het beste bij uw werkruimte past. Makkelijk te kiezen, makkelijk te gebruiken en makkelijk om langer productief te blijven.

We werken op kantoor en besteden onze tijd meer zittend dan ooit tevoren. Daarom moeten we serieus nadenken over ons welzijn op de werkplek en de factoren die daarop van invloed zijn. Onze lichamen zijn niet ontworpen om lange tijd in dezelfde positie te blijven, daarom moeten we ons bewegen en actief zijn. De hele dag een paar uur opstaan zal een positieve invloed hebben op onze gezondheid en werkefficiëntie.

EASY-bureaus zijn ontworpen voor ergonomische en dynamische werkplekken waarmee u gemakkelijk van zittende naar staande positie kunt wisselen. Zo blijft uw lichaam in beweging en uw geest scherper. U kunt de hoogte van het bureau aanpassen met een druk op de knop of via een Bluetooth-afstandsbediening vanaf uw smartphone (optioneel). Kies een gepersonaliseerde hoogte voor uw meest comfortabele werkhouding en sla uw hoogtevoorkeuren op. Via de LINAK app kunt u ook een herinnering krijgen om af te wisselen tussen zittende en staande posities.

De individuele werkbladen van deze elektrische zit-sta bureaueilanden zijn er in 4 maten: 120x80 cm; 140x80 cm; 160x80 cm en 180x80 cm. De werkhoogte van de individueel af te stellen werkplekken is van 61 tot 126 cm. Optioneel is het elektrische instelbare design bureau-eiland uit te breiden met kabelmanagement voorzieningen en privacy-schermen. De kabelgoot is een kabelgoot gemonteerd onder elk werkblad, voor het wegwerken van stekkerdozen, kabels en snoeren. Voor de poot is er keuze uit 2 mogelijkheden. Het blad is maar liefst leverbaar in negen moderne kleuren. Bel voor de privacy-schermen, omdat er zo veel mogelijkheden zijn dat deze niet op de site staan.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Easy lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 120 cm - 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 61 cm - 126 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen