Narbutas Domino receptiebalie

€3.789,00 Excl. btw
€4.584,69 Incl. btw
Artikelnummer: RMS360 + DNS32A-U
Levertijd: 4 weken

Narbutas Domino receptiebalie (360 cm breed)

Een strikt en formeel interieurontwerp heeft plaatsgemaakt voor creativiteit, vrijheid en individualiteit als het gaat om moderne kantooromgevingen. Ontvangstmeubilair is het eerste wat uw bezoekers zien wanneer ze uw kantoor binnenkomen en het beïnvloedt de eerste indruk die uw bedrijf op hen maakt. Het is een visitekaartje van elk bedrijf en het heeft zijn kenmerkende stijl.

De Domino receptiebalie van Narbutas is een uniek meubel waarmee u werkplek-oplossingen kunt creëren die zijn afgestemd op uw behoeften. Een ruime keuze aan stoffen, kleuren en maten biedt een eindeloze reeks combinaties. De regels zijn eenvoudig: stop nooit met creëren!

Deze ontvangstbalie is opgebouwd uit een frame waar panelen op worden aangebracht. De panelen zijn er in 4 breedte maten en 4 dikte maten. Deze panelen kunnen vervolgens gestoffeerd worden geleverd, of met een melamine afwerking. U bepaald zelf wat de combinatie van panelen en afwerking is. Eindeloos veel mogelijkheden dus. De voorbeelden zijn slechts een zeer kleine greep uit de vele mogelijkheden. Bel ons om een voorstel te maken voor uw gepersonaliseerde balie.

De balie is in drie lengtematen leverbaar: 220 cm, 320 cm en 360 cm. Hier bieden wij alleen de 360 cm variant aan. Uiteraard kunnen wij alle maten leveren.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Klik HIER voor meer informatie.

Balie kopen? Bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Breedte: 360 cm
Diepte: 104 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Bel ons voor alle combinaties.
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen