MDD Zig-Zag modulair receptiebalie systeem

€3.998,00 Excl. btw
€4.837,58 Incl. btw
Artikelnummer: LZG34
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Zig-Zag receptiebalie met LED verlichting

Balie kopen? De nieuwe design receptiebalie Zig Zag, ontworpen door architect Zbigniew Kostrzewa, lijkt de ideale mix van stijl, betrouwbaarheid en eenvoud te zijn. De instelbare metalen constructie, gecombineerd met Plexiglas geven een ruimtelijk gevoel. Het solide witte melamine bureau biedt een royale werkruimte van 80 cm diep voor de receptioniste. Daarbij voldoet het aan de eisen van een veilige en comfortabele werkplek.

De modulaire ontvangstbalie is samengesteld uit elementen van verschillende afmetingen, die het mogelijk maken om veelzijdige samenstellingen te creëren. Niet alleen recht, maar ook in een hoek opstelling. De unieke verlichting met verschillende kleuren helpt niet alleen om verschillende sferen te creëren, maar ook om charme en perfectie toe te voegen. U kunt met een afstandsbediening gemakkelijk van modus en kleur veranderen.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57 

Design: Zbigniew Kostrzewa

Folder:Breedte: van 100 cm tot 220 cm
Diepte: Lage balie 18 cm; Hoge balie 88 cm
Hoogte: Lage balie 74 cm; hoge balie 114 cm
Gewicht: 131 kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melaminelaag (28mm), gepoederlakt metaal met plexiglas, veiligheidsglas(9mm)
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen