MDD Ovo receptiebalie met ovalen blad

€1.285,00 Excl. btw
€1.554,85 Incl. btw
Artikelnummer: LOL10 / LOP10
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ovo receptiebalie

De compacte Ovo balie van MDD is een multifunctionele ontvangstbalie die is ontwikkeld voor kleine ruimtes of als customer service desk. Door het verlaagde tafelblad is het gemakkelijk om zittend met een bezoeker of cliënt te communiceren. Door het gemeenschappelijke deel van het bureaublad kunnen documenten eenvoudig worden gedeeld en ontstaat zo een probleemloze communicatie.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

De receptiebalie is vaak het enige meubelstuk in de uitnodigende ruimte, dus het moet de aandacht trekken en uitnodigen tot het eerste contact met de klantenservice. Receptiemeubilair moet beantwoorden aan de behoeften van de gebruikers en moet worden gekozen om te passen bij het uiterlijk en de schaal van de hele organisatie. De receptie kan een van de belangrijkste elementen zijn bij het creëren van het imago van het uw hotel, fitnessclub, de kliniek voor esthetische geneeskunde en vele andere plaatsen.

Het hoge deel van de receptiebalie kan worden voorzien van een computer en de verticale plank voor bureau accessoires en documenten. Het lage deel van de balie wordt altijd in het wit geleverd. Op het hoge deel is een gehard glazen plaat gemonteerd van 8 mm dik. Het hoge deel is leverbaar in de kleuren cocoa en kastanje.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57 
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.”

Breedte: 155 cm
Diepte: 87 cm
Hoogte: 115 cm
Gewicht: 89 kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melaminelaag, HPL
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen