MDD Wave modulaire receptiebalies / ontvangstbalies

€2.593,00 Excl. btw
€3.137,53 Incl. btw
Artikelnummer: LUV29L
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Wave modulaire receptiebalie

Vorm gegeven met elegante eenvoud, onze nieuwe Wave modulaire receptie balie maakt indruk door haar subtiele oceaan golf design, dat een gevoel van rust uitstraalt. Het witte Lacobel glazen blad met de extra sierstrips aan de rand en de bodem, voegen een frisse en strakke uitstraling aan de balie toe.

De Wave receptiebalie van MDD past zich sierlijk aan ieders individuele behoeften en smaken aan. De balie is verkrijgbaar in verschillende modules en kleuren. We hebben een kleine selectie van modellen voor u op de site gezet, maar alle mogelijke combinaties zijn mogelijk! Door de modulaire opbouw kunt ook balies samenstellen die erg breed zijn, of in een hoekopstelling zijn gemaakt. Ook verschillende hoogtes zijn mogelijk bij de Wave.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Of bekijk de complete Wave receptiebalie serie in de brochure.

Design: MDD

Breedte:
Diepte:
Hoogte: 75 cm (laag deel), 110 cm (hoog deel)
Gewicht:
Materiaal: HPL, glas
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar tot oneindige lengte!
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen