MDD Wave modulaire receptiebalies / ontvangstbalies

€2.804,00 Excl. btw
€3.392,84 Incl. btw
Artikelnummer: LUV29L
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Wave modulaire receptiebalie

Vorm gegeven met elegante eenvoud, onze nieuwe Wave modulaire receptie balie maakt indruk door haar subtiele oceaan golf design, dat een gevoel van rust uitstraalt. Het witte Lacobel glazen blad met de extra sierstrips aan de rand en de bodem, voegen een frisse en strakke uitstraling aan de balie toe.

De Wave receptiebalie van MDD past zich sierlijk aan ieders individuele behoeften en smaken aan. De balie is verkrijgbaar in verschillende modules en kleuren. We hebben een kleine selectie van modellen voor u op de site gezet, maar alle mogelijke combinaties zijn mogelijk! Door de modulaire opbouw kunt ook balies samenstellen die erg breed zijn, of in een hoekopstelling zijn gemaakt. Ook verschillende hoogtes zijn mogelijk bij de Wave.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

De receptiebalie is vaak het enige meubelstuk in de uitnodigende ruimte, dus het moet de aandacht trekken en uitnodigen tot het eerste contact met de klantenservice. Receptiemeubilair moet beantwoorden aan de behoeften van de gebruikers en moet worden gekozen om te passen bij het uiterlijk en de schaal van de hele organisatie. De receptie kan een van de belangrijkste elementen zijn bij het creëren van het imago van het uw hotel, fitnessclub, de kliniek voor esthetische geneeskunde en vele andere plaatsen.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Of bekijk de complete Wave receptiebalie serie in de brochure.

Design: MDD

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.”

Breedte:
Diepte:
Hoogte: 75 cm (laag deel), 110 cm (hoog deel)
Gewicht:
Materiaal: HPL, glas
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar tot oneindige lengte!
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen