MDD Viga modulaire meetingtafel

€1.535,00 Excl. btw
€1.857,35 Incl. btw
Artikelnummer: V220S
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga design vergadertafel

Sterk beïnvloed door traditie, is Viga (het Spaanse woord voor balk) een frisse bries van mediterraan design. Gebaseerd op het idee van één sterk kernelement, combineert Viga de geëxtrudeerde aluminium balk naadloos met ambachtelijke stukken als poten of werkbladen.

De Viga vergadertafel collectie van MDD is de nieuwste creatie van de designers van Yonoh Studio. Wars van trends is het idee achter deze meubelfamilie altijd geweest om zowel privégebruikers als bedrijven de perfecte omgeving te bieden voor een geherdefinieerde werkruimte. Met een sterke balk als kern van het ontwerp, die zorgt voor stabiliteit en lichtheid, kan de hele collectie groeien en zich ontwikkelen.

Vandaag de dag voelen statische en monolithische omgevingen oud aan; de gebruikers verschuiven snel naar meer hybride gebieden: op kantoor willen we ons thuis voelen (warm licht, zachte stoffen, natuurlijke materialen) en thuis willen we ons kantoor voelen (professionele werkruimten, meubilair van hoge kwaliteit).

De Viga hoge vergadeertafel / statafel is verkrijgbaar in verschillende maten. Altijd gebaseerd op de iconische geëxtrudeerde aluminium balk, presenteert het bureau zich licht en robuust tegelijk.

  • Verschillende eiken afwerkingen om uit te kiezen
  • Optioneel zwart Fenix anti-vingerafdruk laminaat
  • 74 cm hoogte om aan elke behoefte te voldoen
  • Zeer aanpasbaar: geschikt voor loungeruimtes, keukens of kantines
  • Uitbreidbaar met Mediaboxen
  • Stevige poten die garant staan voor jarenlang intensief gebruik
  • Functioneel en professioneel

Het werkblad heeft een afmeting van 220 x 110 cm of 240 x 110 cm. Omdat de tafel modulair is kunnen meerdere bladen aan elkaar worden verbonden. De werkhoogte is 74 cm.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio | 2022

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 220 cm - 240 cm - 440 cm - 480 cm
Diepte: 110 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 73 kg - 88 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen