Fantoni Atelier brede hoge vergadertafel

€1.058,00 Excl. btw
€1.280,18 Incl. btw
Artikelnummer: F70TBM12 / F70TBM02
Levertijd: 6 - 8 weken

Fantoni Atelier hoge vergadertafel

De ATELIER collectie van het Italiaanse designmerk Fantoni opent nieuwe perspectieven voor kantoor planning, het aanbieden van een aantrekkelijke, praktische en creatieve werkomgeving en tegelijkertijd dynamische kunnen reageren op veranderingen in kantoorstructuren. De modulaire opbouw past zich moeiteloos aan om van werk te veranderen door vereisten en technologieën.

De vergadertafels uit de Atelier collectie zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van informele en snelle vergaderingen en daarom zijn ze gekenmerkt door multidirectionele wielen om snel te kunnen bewegen en verschillende modules samen te voegen om zo operationele eilanden te creëren waarop men kan leunen en blijven hangen als dat nodig is. De onderkant van de bovenbladen zijn optioneel voorzien van zijdelingse koppelingsets om een gemakkelijke en snelle verbinding te maken. Terwijl de karakteristieke diepte van 162,5 cm blijft, is de hoogte van deze verplaatsbare tafels 105 cm, om een snelle uitwisseling van informatie uit te wisselen en een informele omgeving te creëren. De breedte kan variëren afhankelijk van de behoeften. Rechthoekige werkbladen kunnen worden uitgerust met een uitsparing voor een verzonken stekkerdoos. De wielen zijn van zwarte kunststof, twee met rem en twee zonder rem.

Deze hoge vergadertafel / statafel is 162,5 x 100 cm, of 162,5 x 140 cm en 105 cm hoog. Door de wielen wordt het extra flexibels als de opstelling weer eens moet worden veranderd. Het frame is standaard in zwart, terwijl het blad leverbaar is in 3 kleuren melamine en 2 kleuren hoogwaardig Linoleum en een fluweelzachte matte kleur zwart. Deze design hoge vergadertafel is leverbaar met stroomvoorziening. De tafel is dan uitgerust met 3 stopcontacten en 2 USB (5V) aansluitingen.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 162,5 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 105 cm
Gewicht: 47 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen