MDD Viga hoge meetingtafel

€1.165,00 Excl. btw
€1.409,65 Incl. btw
Artikelnummer: V169 / V1611
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga vergadertafel 110 cm hoog

Sterk beïnvloed door traditie, is Viga (het Spaanse woord voor balk) een frisse bries van mediterraan design. Gebaseerd op het idee van één sterk kernelement, combineert Viga de geëxtrudeerde aluminium balk naadloos met ambachtelijke stukken als poten of werkbladen.

De Viga vergadertafel collectie van MDD is de nieuwste creatie van de designers van Yonoh Studio. Wars van trends is het idee achter deze meubelfamilie altijd geweest om zowel privégebruikers als bedrijven de perfecte omgeving te bieden voor een geherdefinieerde werkruimte. Met een sterke balk als kern van het ontwerp, die zorgt voor stabiliteit en lichtheid, kan de hele collectie groeien en zich ontwikkelen.

Vandaag de dag voelen statische en monolithische omgevingen oud aan; de gebruikers verschuiven snel naar meer hybride gebieden: op kantoor willen we ons thuis voelen (warm licht, zachte stoffen, natuurlijke materialen) en thuis willen we ons kantoor voelen (professionele werkruimten, meubilair van hoge kwaliteit).

De Viga hoge vergadeertafel / statafel is verkrijgbaar in verschillende maten. Altijd gebaseerd op de iconische geëxtrudeerde aluminium balk, presenteert het bureau zich licht en robuust tegelijk.

  • Verschillende eiken afwerkingen om uit te kiezen
  • Optioneel zwart Fenix anti-vingerafdruk laminaat
  • 90 cm of 110 cm hoogte om aan elke behoefte te voldoen
  • Zeer aanpasbaar: geschikt voor loungeruimtes, keukens of kantines
  • Uitbreidbaar met Mediaboxen
  • Stevige poten die garant staan voor jarenlang intensief gebruik
  • Functioneel en professioneel

Het werkblad heeft een afmeting van 160 x 80 cm, 180 x 80 cm en 200 cm x 800 cm. De werkhoogte is 90 cm of 110 cm.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm - 180 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 90 cm - 110 cm
Gewicht: 73 kg - 88 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen