MDD Viga dressoir met schuifdeur

€735,00 Excl. btw
€889,35 Incl. btw
Artikelnummer: V35M / V35
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga dressoir in fineer of melamine

De Viga dressoirs van MDD zijn een perfecte aanvulling op de hele Viga familie en breiden de functionaliteiten ervan uit. Als zelfstandig meubel kunnen ze in elk interieur worden gebruikt; als alternatief kunnen ze worden gecombineerd met de operatieve en directiebureaus als bijzettafels, waardoor de gebruiker extra opbergruimte krijgt voor zijn dagelijkse spullen en documenten.

Het dressoir heeft 1 schuifdeur en is 160 cm breed. De hoogte van de kast is 54,5 cm met een diepte van 41,6 cm. De zijkanten van het Viga dressoir is altijd zwart HPL Fenix, wat fluweelzacht aanvoelt en geen vlekken of vingerafdrukken nalaat. De lade die in het rechter deel zit werkt met kogelgeleiders, kan 100% worden uitgetrokken en heeft een soft-close systeem voor extra comfort.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons gerust zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio

Over het merk MDD: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm
Diepte: 41,6 cm
Hoogte: 54,5 cm
Gewicht: 65 kg
Materiaal: MDF board with metal frame
Aanvullende informatie: Modulair
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen