MDD Viga executive bureau 100 cm diep met fineer blad

€1.265,00 Excl. btw
€1.530,65 Incl. btw
Artikelnummer: V01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga management bureau met houtfineer blad

Sterk beïnvloed door traditie, is Viga (het Spaanse woord voor balk) een frisse bries van mediterraan design. Gebaseerd op het idee van één sterk kernelement, combineert Viga de geëxtrudeerde aluminium balk naadloos met ambachtelijke stukken als poten of werkbladen.

De Viga bureau collectie van MDD is de nieuwste creatie van de designers van Yonoh Studio. Wars van trends is het idee achter deze meubelfamilie altijd geweest om zowel privégebruikers als bedrijven de perfecte omgeving te bieden voor een geherdefinieerde werkruimte. Met een sterke balk als kern van het ontwerp, die zorgt voor stabiliteit en lichtheid, kan de hele collectie groeien en zich ontwikkelen.

Vandaag de dag voelen statische en monolithische omgevingen oud aan; de gebruikers verschuiven snel naar meer hybride gebieden: op kantoor willen we ons thuis voelen (warm licht, zachte stoffen, natuurlijke materialen) en thuis willen we ons kantoor voelen (professionele werkruimten, meubilair van hoge kwaliteit).

Het Viga management bureau is verkrijgbaar in verschillende maten, met een optionele kast aan de zijkant die zal helpen om documenten en kantoorbenodigdheden op orde te houden. Altijd gebaseerd op
de iconische geëxtrudeerde aluminium balk, presenteert het bureau zich licht en robuust tegelijk.

  • Verschillende eiken afwerkingen om uit te kiezen
  • Optioneel zwart Fenix anti-vingerafdruk laminaat
  • Verschillende Mediaboxen om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen
  • Aanvullende executive side cabinet beschikbaar als optie
  • Ontworpen voor het moderne directiekantoor
  • Optioneel schaamschot leverbaar
  • Functioneel en professioneel

Het werkblad heeft een afmeting van 180 x 100 cm en 200 cm x 100 cm. De werkhoogte is 74 cm. Er is ook een model met een blad van 80 cm diep. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Optioneel is een lade onder het bureau te bestellen. Deze wordt niet standaard geleverd. De lade kan zowel links als rechts worden geplaatst.

Dit bureau is ook leverbaar met een melamine blad. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 92 kg - 100 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen