MDD Valde ronde receptiebalie met LED verlichting

€6.933,00 Excl. btw
€8.388,93 Incl. btw
Artikelnummer: LAV52L
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Valde ronde receptiebalie

Rechte, convexe en concave elementen zijn beschikbaar in de collectie van de MDD Valde modulaire receptiebalies. De vele opties zoals golvende, ronde, rechte, hoge of lage opstellingen creëren het gevoel van stijl en integriteit voor uw receptie. 

De hoogglans oppervlakken van de Valde receptiebalies worden verlicht door een LED-verlichting, en de selectie van HPL fronten zijn een aanvulling op de stabiele basis van de receptiebalie. De Valde ontvangstbalie van MDD valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. Horizontale lamellen uit aluminium benadrukken een vorm en een modern karakter van deze receptiebalie. Het blad van gehard wit glas past perfect bij de glanzende fronten. Door de LED verlichting onder het bovenste tafelblad wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in een donkere ruimte. De Valde receptiebalie kunt u optioneel aanvullen met een zijkast om allerlei zaken in op te bergen, tevens een mooie afwerking. Standaard wordt de balie uitgerust met een kabeldoorvoer in het werkblad.

In deze uitvoering is de balie 320 cm breed en is de balie 164 cm of 192 cm diep, afhankelijk of er wordt gekozen voor zijkasten.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en prijzen op 088 - 638 23 57.

Bekijk de complete Valde receptiebalie serie in de brochure hieronder.

Design: MDD

Folder:

Breedte: 320 cm
Diepte: 164 cm - 192 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: MFC melamine(12mm), LED licht, HPL front
Aanvullende informatie: Modulaire balie
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen