MDD Tack vergadertafel

€515,00 Excl. btw
€623,15 Incl. btw
Artikelnummer: ST10
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Tack ronde vergadertafel

Tack is een tafel met een rond werkblad en een karakteristieke poot met schijfvoet die een uitstekend decor kan zijn van uw kantoor of uw vergaderruimte. Het werkblad in talrijke kleurvarianten in combinatie met een metalen poot geeft dit meubelstuk een universeel design, waardoor het uitstekend geschikt is voor zowel moderne als klassieke kantoren. Verschillende varianten van de tafelafmetingen maken het mogelijk het kantoor in te richten, ongeacht de beschikbare ruimte. De tafel is bedoeld voor mensen die een inspirerende en tegelijkertijd functionele kantoorinrichting willen creëren.

Een prima vergadertafel voor op uw kantoor. Geschikt om 4 personen aan te laten plaats nemen. De vergadertafel is leverbaar met een doorsnede van 100 cm of 120 cm. Door de ronde poten kan iedereen aan tafel makkelijk zitten zonder last te hebben van een poot die in de weg staat. Door de ruim bemeten disc onder de poten staat hij ook nog eens heel solide. Het blad heeft een dikte van 28 mm.

Nieuw is dat het blad nu ook leverbaar is in het mat zwart fluweelzachte en vlekvrije Fenix. Een lust om aan te werken.

Optioneel is de tafel uit te rusten met elektrificatie. In het ronde aansluitpunt zit dan één 220V stopcontact met één USB-A lader en één USB-C lader.

De MDD Tack vergadertafel is leverbaar in 14 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 9 kleuren poot.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 100 cm - 120 cm
Diepte: 100 cm - 120 cm
Hoogte: 73 cm
Gewicht: 45 kg - 55 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal, RVS disck
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen