MDD Plex opklapbaar whiteboard / vergadertafel

€2.710,00 Excl. btw
€3.279,10 Incl. btw
Artikelnummer: PXP03
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Plex whiteboard vergadertafel op wielen

De Plex tafel van MDD is een compacte tafel die geschikt is voor vergaderzalen, studeerkamers en open kantoorruimtes. Het is een geweldige metgezel voor verschillende vergaderingen, workshops en trainingen. Dankzij het geavanceerde vouwmechanisme kan de tafel door slechts één persoon gemanoeuvreerd worden. Eenmaal opgevouwen neemt de breedte van de tafel af tot 50 centimeter, wat helpt om de tafel door de deur te verplaatsen, te vervoeren met een lift of op te bergen in kleinere ruimtes. Plex is uitgerust met een beschermingsmechanisme dat de gebruiker beschermt tegen vastklemmen van de handen tijdens het in- en uitklappen van de tafel. De Plex vergadertafel wordt geleverd in drie verschillende vormen: rechthoekig, rechthoekig met afgeronde hoeken en tonvormig. Bovendien zijn er drie afwerkingen beschikbaar: melamine, nano-tech Fenix laminaat, dat zich onderscheidt door zijn hoge kras- en slijtvastheid en een droog uitwisbaar whiteboard waarmee je direct aantekeningen op de tafel kunt maken. Hier bieden we alleen de tafel met de whiteboard afwerking aan. Uiteraard leveren we alle mogelijke uitvoeringen. Het universele ontwerp en de monochrome kleuren zorgen ervoor dat de tafel past bij de hoofdstijl van het interieur en een esthetisch coherent geheel vormt.

Deze handige whiteboard vergadertafel wordt geleverd in zes verschillende maten en heeft een vast werkhoogte van 74 cm. Doordat de tafel op wielen staat is hij zeer eenvoudig te verplaatsen.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 280 cm - 300 cm - 320 cm
Diepte: 100 cm - 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Tafel met whiteboard functie
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen