MDD OGI-W bureau-eiland 2 persoons

€585,00 Excl. btw
€707,85 Incl. btw
Artikelnummer: BOW33
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-W bureau-eiland voor 2 personen

Het dubbel bureau Ogi-W van MDD onderscheidt zich door een combinatie van hout en metaal. Het klassieke ontwerp van een essenhouten poot creëert een ongewoon effect, dat elke werkruimte verwarmt. Minimalisme gecombineerd met eenvoud geeft vele opstellingsmogelijkheden in open space of co-working kantoren. Klassieke stijl gepaard met eersteklas functionaliteit maakt het mogelijk om puur plezier uit het werk te halen. Ergonomische werkplekken kunnen worden gescheiden door een akoestisch scherm dat de akoestiek in het kantoor verbetert en een gevoel van privacy creëert.

Het MDD OGI-W bureau 2 personen met houten poten is de ultieme oplossing voor bedrijven waar in teamverband wordt gewerkt met een positieve efficiënte interactie. De OGI-W bureau-eilanden van MDD zijn zo ontwikkeld dat nieuwe ideeën eenvoudig kunnen worden uitgewisseld. De bureauschermen, in talloze uitvoeringen, maken het mogelijk om de werkplekken te verdelen en gewenste privacy en veiligheid te creëren, maar nog wel steeds de mogelijkheid bieden om effectief met elkaar te kunnen blijven communiceren. Optioneel zijn deze (akoestische) privacy-schermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal. De op de foto getoonde rail in het privacy-scherm is optioneel bij te bestellen. Deze wordt dus niet standaard meegeleverd.

Kies zelf uw eigen uitstraling met behulp van de vele kleuruitvoeringen van de werkbladen en de frames (het metalen deel waar de Essen houten poten in steken). Praktisch kabelmanagement voor het wegwerken van stekkerdozen en snoeren kun u er optioneel bij bestellen. De optionele mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Klik hieronder op de folder voor de complete OGI bureau collectie van MDD.

Of bel voor meer informatie of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.
Breedte: Variërend van 140 cm tot 180 cm
Diepte: 161 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: vanaf 69 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen