MDD Mito Fenix directie bureau met vast ladeblok

€2.732,00 Excl. btw
€3.305,72 Incl. btw
Artikelnummer: MITF4KDL / MITF4KDP + media box
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mito Fenix management bureau met ladeblok

De MDD Mito management bureaus zijn ontworpen door de Italiaanse architect Simone Bernocchi. Gemaakt met grote nauwkeurigheid en precisie is het Fenix blad bijzonder aangenaam om aan te raken en te voelen. Typerend voor Fenix zijn de ultramatte finish en het aangename gevoel. Het hightech materiaal heeft niet alleen een esthetische kwaliteit, maar is innovatief door haar zachte textuur en unieke eigenschappen. Dit maakt Fenix een robuust materiaal met een lange levensduur. Mito voegt strakke elegantie en benijdenswaardige individualisme toe aan de werkplaats van de manager. Modern interieurs creëren een perfecte achtergrond voor de minimalistische vorm van Mito. Het bureau is leverbaar in 2 maten: 202 x 100 cm en 222 x 100 cm.

Standaard is het bureau voorzien van een mediabox, voorzien van 2 x 230V; 2 x RJ45.

Het directiebureau heeft een werkhoogte van 74 cm. Onder het bureau staat een vast ladeblok wat zowel links als rechts te plaatsen is. Het bureau is helemaal in zwart uitgevoerd.

In de Mito serie zijn meerdere modellen leverbaar. Zo zijn er ook bureaus beschikbaar die elektrisch in hoogte zijn in te stellen en zijn er bureaus vervaardigd in prachtige hout tinten. In de Mito serie zijn ook bijpassende vergadertafels en kasten beschikbaar. Kijk voor alle andere modellen in de gerelateerde modellen hieronder, of in de folder. Je kan tuurlijk ook even bellen.

Klik HIER voor de complete folder.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 201 cm - 221 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 118 kg - 123 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen