MDD Mesh stoel met verschillenden achterkant

€1.155,00 Excl. btw
€1.397,55 Incl. btw
Artikelnummer: MF1M
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mesh stoel

De MDD Mesh design fauteuil is een elegant meubelstuk met een eigentijds karakter. Ontworpen om vriendelijke kantoorruimtes te creëren. Hij kan eenvoudig worden aangepast aan een specifieke ruimte of behoefte. Mesh is gemaakt met veel aandacht voor detail en combineert een op maat gemaakte, ambachtelijke aanpak met de precisie van high-volume technologie. Het comfort en de geavanceerde vormen van de kussens werden bereikt met behulp van de allernieuwste schuim-spuitgiettechnologie. Alle elementen werden vervolgens bekleed met een precies & nauwgezet op maat gesneden, nauwsluitende stoffen bekleding. Deze stoelen zijn leverbaar met 3 varianten rug.

Het is algemeen bekend dat alleen goede omstandigheden belangrijke creaties, ontwikkeling en uitbreiding kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van de Mesh design fauteuils en design stoelen denken we altijd aan de behoeften van onze klanten en de marktverwachtingen.

Deze design meubels worden niet alleen gekenmerkt door hun hoogwaardige technologie, superieure kwaliteit en eigentijds design, maar ook een grote verscheidenheid aan producten. Ergonomische kwaliteiten creëren perfecte arbeidsomstandigheden voor onze eindgebruikers. Bovendien is de Mesh stoel al onderscheiden met de prestigieuze IF Design award 2017.

Klik HIER voor de folder.

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 85 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Beukenhouten poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen