Softline Noomi String fauteuil / lounge fauteuil

€1.089,00 Excl. btw
€1.317,69 Incl. btw
Artikelnummer: 2-445
Levertijd: 5 weken

Softline Noomi String lounge fauteuil

Noomi String lounge fauteuil van Softline: groeien tot iets nieuws. Met verwijzingen naar de takken van een boom grijpen de delicate, iets gebogen poten het bovenste deel van de Noomi stoel en creëert een sterk grafische expressie. Het frame is licht maar onderscheidend in zijn moderne vorm en laat het zachte, afgeronde bovenste gedeelte van de stoel er bijna uitzien alsof het boven de vloer zweeft. Een ultramoderne stoel waar staal en stof elkaar ontmoeten in een harmonisch en organisch geheel. Doordat de bekleding als een losse hoes om de stoel is bevestigd, is deze eenvoudig te verwijderen om gereinigd te worden of om te worden vervangen door een andere stof/kleur.

De Noomi is er in zeer veel stoffen en kleuren. Op de site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden kunt u hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: SUSANNE GRØNLUND | 2016
Breedte: 84 cm
Diepte: 76 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 41 / 45 cm
Gewicht:
Materiaal: Bekleding Maremosso: 54% polyester, 26% Katoen, 20% Linnen
Aanvullende informatie: Hoes kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging of vervanging
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen