MDD Linea modulaire balie met lage aanbouw

€3.450,00 Excl. btw
€4.174,50 Incl. btw
Artikelnummer: LIN291P
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Linea balie met lage aanbouw

De nieuwe modulaire design ontvangstbalie Linea van MDD maakt gebruik van eenvoudige strakke lijnen, is simplistisch, maar krachtig genoeg om aan elk interieur een indrukwekkend karakter te geven. Bovendien is de balie rolstoelvriendelijk. Zo kan men eenvoudig aan het lagere deel aanschuiven. De hele rand aan de onderkant van deze Linea receptiebalie is uitgevoerd in roestvrij metaal. De fronten en het bovenblad van de receptiebalie bestaan uit gekleurd glas.

Door de LED verlichting onder de frontpanelen wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in iedere ontvangstruimte en lobby. De Linea receptiebalie valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. U kunt kiezen voor een rechte balie of een rechte balie met hoekelementen. Verder kunt u ook uitbouwen met een lage aanbouwbalie om bezoekers plaats te laten nemen.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Bekijk de complete Valde receptiebalie serie in de brochure hieronder.

Design: MDD

Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: vanaf 165 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: MFC melamine(12mm), LED licht, HPL front
Aanvullende informatie: Modulaire balie
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen