MDD Linea modulaire balie met lage aanbouw

€3.113,00 Excl. btw
€3.766,73 Incl. btw
Artikelnummer: LIN291P
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Linea balie met lage aanbouw

De nieuwe modulaire design ontvangstbalie Linea van MDD maakt gebruik van eenvoudige strakke lijnen, is simplistisch, maar krachtig genoeg om aan elk interieur een indrukwekkend karakter te geven. Bovendien is de balie rolstoelvriendelijk. De hele rand aan de onderkant van deze Linea receptiebalie is uitgevoerd in roestvrij metaal. De fronten en het bovenblad van de receptiebalie bestaan uit gekleurd glas.

Door de LED verlichting onder de frontpanelen wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in iedere ontvangstruimte en lobby. De Linea receptiebalie valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. U kunt kiezen voor een rechte balie of een rechte balie met hoekelementen. Verder kunt u ook uitbouwen met een lage aanbouwbalie om bezoekers plaats te laten nemen.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57
Bekijk de complete Valde receptiebalie serie in de brochure hieronder.

Design: MDD

Folder:

Breedte: vanaf 165 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: MFC melamine(12mm), LED licht, HPL front
Aanvullende informatie: Modulaire balie
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen