MDD Hako vergaderruimte XL

€22.120,00 Excl. btw
€26.765,20 Incl. btw
Artikelnummer: HK03
Levertijd: 5 weken

MDD Hako XL modulaire akoestische vergaderruimte

Geïnspireerd door industriële architectuur en industriële stijl ondersteunen de Hako akoestische werkruimtes de akoestiek van moderne kantoorruimtes. In het Japans betekent het "een doos" en verwijst het naar een traditionele Japanse cheque die de modulaire opbouw onderstreept. Privacy van gesprekken en goede werkomstandigheden - met de Hako Meeting-pods kunnen we comfortabele en universele ruimtes creëren. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker kan de pod een grote stilteplek worden of een ontmoetingsplaats van meerdere personen. Het is een ruimte die is toegewijd aan rustig werk, belangrijke gesprekken en brainstormen. Automatische verlichting en stille ventilatiesystemen zorgen voor optimale werkomstandigheden, terwijl het kabelbeheer en de systeemconfiguratie van de vloerfaciliteiten worden geëlimineerd. De Hako Meeting-pod zorgt voor een verhoogde concentratie en privacy van discussies; het is een alternatief voor conferentie- en vergaderruimtes. Standaard word de ruimte geleverd zonder meubels. Deze zijn optioneel bij te bestellen. De vergaderruimte meet: 276 x 272 x 220 cm (lxbxh)

De Hako akoestische vergader ruimte is leverbaar in 3 kleuren buitenkant. De binnenkant is leverbaar in een keur aan stoffering. Klik HIER voor alle kleuren. Hiervan staat maar een beperkte keuze op onze site. In deze serie zijn meer modellen leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Dymitr Malcew | 2018

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 276 cm
Diepte: 272 cm
Hoogte: 220 cm
Gewicht: 854 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen