MDD verrijdbare ladeblokken (met of zonder lade voor hangmappen)

€510,00 Excl. btw
€617,10 Incl. btw
Artikelnummer: SLD13HT
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Basic ladeblok op wieltjes

Elk kantoor heeft ladeblokken nodig. Hun mogelijkheden voor het organiseren van documenten maken het werk voor elke werknemer veel gemakkelijker. De zwenkwielen zorgen voor een snelle verplaatsing van het ladeblok van de ene plaats naar de andere. Twee van de wielen zijn geremd, zodat het ladeblok niet eenvoudig weg kan rollen. De lades met een eenvoudige greeploze vorm passen naadloos bij andere meubels, terwijl de metalen lade zorgt voor slijtvastheid en functionaliteit.

Een essentieel onderdeel van elk georganiseerd kantoor. De ladeblokken maken het mogelijk om veel persoonlijke spullen op een relatief kleine oppervlakte op te bergen. Minimalistisch en toch een elegant ontwerp maakt het een geweldige match voor zowel moderne als klassieke kantoren. Verschillende varianten om uit te kiezen en talrijke kleuropties helpen om de unit specifiek aan te passen aan de behoeften en eisen van de gebruiker.

Het verrijdbare Basic ladeblok van MDD is gemaakt van 18 mm melamine plaat. Hij is leverbaar in 2 varianten. Een met drie laden en een met een hangmappenlade plus 1 lade. De hangmappenlade is 100% uittrekbaar.

Het MDD Basic ladeblok is leverbaar in vier hoogglans kleuren. De maximale belasting van dit ladeblok is 25 kg en het ladeblok wordt geleverd met anti tilt mechanisme (een lade tegelijk open). In de bovenste lade zit het slot voor de centrale vergrendeling.

Klik HIER voor de folder.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 41,6 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 58,7 cm
Gewicht: 23 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen