Klober Mera 88 bureaustoel

€919,00 Excl. btw
€1.111,99 Incl. btw
Artikelnummer: MER88 + 3549 + 3420
Levertijd: 5 weken

Klöber Mera 88 bureaustoel met hightech rugleuning

​​​​​​"De Mera van Klöber is een solide ergonomische design bureaustoel, met alle functies en instelmogelijkheden die kenmerkend zijn voor een goede bureaustoel. Zowel de mogelijkheid van een snelle aanpassing aan verschillende gebruikers alsook de ergonomische kwaliteit blijken perfect”, schrijft het Duitse onderzoeks-tijdschrift FACTS en beoordeelt hem als ’zeer goed’.

Gepatenteerd: de hightech-netrug van Mera is een wereldprimeur. Met driecomponententechniek uit één stuk gemaakt, voor een homogene verschijningsvorm. Een elegant gebogen vorm en drie hoogwaardige componenten die perfect op elkaar aansluiten - dat is MERA Network. De stijlvolle draaistoel met netrugleuning past niet alleen bij elke lichaamsbouw, maar ook bij elk kantoor.

Overtuigend: de materiaaleenheid van frame en netbespanning. Elastisch, dynamisch, stabiel. Optioneel met opdekstoffering.

Ergonomisch: voor een langdurig gezonde houding, zit de bekkensupport altijd op de ergonomisch juiste positie. Het maakt niet uit in welke positie de schuifzitting staat: met stationaire bekkensupport voor een intuïtieve, gezonde oprichting van het bekken.

Het ruitpatroon van de rug richt zich in zijn geometrie naar de lichaamsvormen. Een grotere maaswijdte betekent grotere flexibiliteit, een kleinere maaswijdte biedt meer stevigheid.

Deze bureaustoel is er in een zwarte en een wit-grijze uitvoering. Optioneel is de stoel uit te rusten met glijders in plaats van wielen.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen.

Open-minded people don‘t care to be right, they care to understand.
Klöber kijkt aandachtiger en luistert beter. Deze open houding ten opzichte van de eigen omgeving leidt ook tot een kennisvoorsprong – en daarmee tot slimme producten en oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Breedte: 70 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 103 cm - 114 cm
Zithoogte: 40 cm - 51 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen