Interstuhl Movy bureaustoel, 4D NPR armleuningen

€1.051,00 €599,00 Excl. btw
€724,79 Incl. btw
Artikelnummer: 23M6

Interstuhl Movy ergonomische bureaustoel Actiemodel

De Movy ergonomische bureaustoelen van het Duitse kwaliteitsmerk Interstuhl staan garant voor comfort, ergonomie en brengt synchroontechniek tot een hoger level - dit is wat we het "Body Float" effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch en zuiver.

De MOVY-collectie imponeert zowel in optische als in functionele zin. De diversiteit zorgt voor een breed toepassingsgebied dat zich kenmerkt door een lichte look, zonder dat het overheerst. Hoogwaardige technische functionaliteiten onderstrepen de kwaliteit en creëren echte meerwaarde. MOVY kent vele uitvoeringen en past zich aan elke omgeving aan, waardoor hij ideaal is voor de inrichting van grote panden en gebouwen met verschillende zoneringen. De omvangrijke MOVY-serie creëert dankzij het harmonische vormgevingsconcept, de lichte look en de grote functionele verscheidenheid aan uitvoeringen meerwaarde in de meest uiteenlopende omgevingen en branches. Ervaar het zelf.

De Movy bureaustoel is nu extra voordelig aan te schaffen als actiemodel! De Movy bureaustoel is ook zeer geschikt voor flexwerkplekken en de thuiswerkplek.

Dit speciale Movy actiemodel is standaard uitgerust met 4D NPR armleuningen, bekleding in 14 kleuren stof, zitdiepte verstelling en een verstelbare lendensteun. De zwarte bekleding is uit voorraad leverbaar. Andere kleuren bekleding hebben een levertijd van 5-6 weken.

Wilt u alle mogelijkheden van de Movy stoel bekijken, klik dan op de brochure hieronder of bel ons voor meer informatie of voor een afspraak: tel 088 - 638 23 57

Design: Andreas Krob
Folder:

Breedte: 63,5 cm
Diepte: 74 cm
Hoogte: 119 cm
Zithoogte: 41 cm - 51 cm
Gewicht: 20 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen