ICF NoTable ovale vergadertafel

€4.468,00 Excl. btw
€5.406,28 Incl. btw
Artikelnummer: NTB70124VVHF
Levertijd: 6 - 8 weken

ICF NoTable grote ovale vergadertafel

De ICF NoTable ovale vergadertafel. Er is niets eenvoudiger dan de structuur van een tafel: een blad dat rust op een basis. Maar zoveel eenvoud kan geweldige ontwerpen betekenen persoonlijkheid die een duidelijke indruk wekt in de ruimte waarin ze zijn geplaatst. NoTable, de nieuwste collectie ICF-tafels is een concreet voorbeeld hiervan. Het resultaat van zorgvuldig ontwerp en functionaliteit onderzoek is NoTable een allround product met een sterke expressiviteit persoonlijkheid, die strak en elegant blijft.

Hier wordt de vergadertafel aangeboden in de maat 240 x 125 cm. Standaard wordt de tafel geleverd met kabeldoorvoer in de zelfde kleur als het blad. In de chromen en gepolijste uitvoering is de dwarsbalk onder de tafel leverbaar in de kleuren zwart en wit. Dit om te voorkomen dat de dwarsbalk te veel gaat krassen.

Deze tafel is er in veel meer maten en vormen. Wij hebben slechts een beperkte selectie op de site gezet, maar leveren wel alle mogelijkheden. Ook ander kleuren blad zijn mogelijk.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.

Design: Norbert Geelen

Breedte: 240 cm
Diepte: 125 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen