ICF

ICF Office Furniture Made in Italy

ICF kantoor meubilair werd in de jaren 50 in Italië geopend en stond vanaf het begin bekend om zijn passie en onderzoek: ze behoren tot die groep bedrijven die destijds een belangrijke bijdrage leverden aan het creëren en vestigen van het concept van Italiaans design.

Het productaanbod is altijd doorslaggevend innovatief geweest: "we waren de eerste in Italië die scheidingswanden produceerden (Programma Interparete, 1965) of wanden en paneelsystemen voor open ruimtes (Brick System, 1970, 1982/3). Een trend van productinnovatie heeft ons verleden getekend en is nog steeds duidelijk in ons heden."

"Wij geloven in ontwerp en onderzoek als bedrijfswaarden en niet alleen als puur formele feiten. We zijn ervan overtuigd dat creativiteit kan worden bereikt door continu aan elk detail te werken en technische en productieproblemen op te lossen. Dit is de enige manier om een idee om te zetten in iets tastbaars, in een object dat het uitvoeren van onze dagelijkse activiteiten vergemakkelijkt."

ICF is een Italiaans bedrijf dat al meer dan vijftig jaar kantoorproducten ontwerpt en vervaardigt die opvallen door hun harmonieuze vormen, kwaliteit, ergonomie en stijl. Producten gemaakt door ICF zijn de vrucht van een lange industriële traditie, die het label "Made in Italy" geweldig heeft gemaakt, samen met voortdurende productieve en industriële innovatie gericht op comfort, functionaliteit en duur in de tijd.

ICF ontwerpt en produceert hoogwaardige kantoormeubels, zoals diverse bureaustoelen en vergadertafels en bureaus.