ICF Stick stoel met netbespanning

€716,00 Excl. btw
€866,36 Incl. btw
Artikelnummer: ATK251VVX / ATK251LLX
Levertijd: 5 - 6 weken

ICF Stick net-bespannen vergader stoel

De Stick Chair stoel van ICF in de versie met 4 ster onderstel is ontworpen om te voldoen aan de veelzijdige gebruiksmogelijkheden die vandaag de dag in kantoor- en contractruimten nodig zijn. In deze nieuwe scenario's, waar zitmeubelen worden gebruikt in gedeelde opstellingen door meerdere gebruikers, of met verschillende doelen van elkaar, moeten zelfs de kenmerken van een multifunctionele stoel op een transversale manier worden ontworpen. Stick Chair kan een functionele en flexibele werkstoel zijn, een klassieke en comfortabele vergaderstoel of een multifunctionele stoel voor trainingsruimtes.

De stoel is leverbaar met een lage rugleuning en met een hoge rugleuning. Op de armleggers is een mooi kunststof dekje gemonteerd voor een wat comfortabeler gevoel aan de armen. Bij de gepolijste uitvoering leveren we standaard een zwart dekje op de armleggers. Optioneel is ook te kiezen voor een wit opdekje. Neem hiervoor contact met ons op.

Deze design bureaustoel is leverbaar in 3 kleuren frame en 6 kleuren netbespanning.

Deze design bureaustoel is ook leverbaar in een gestoffeerde uitvoering. Kijk hiervoor onderaan de pagina bij de gerelateerde artikelen. Tevens is de stoel leverbaar met een 5-ster onderstel met wielen in plaats van glijders. Dat maakt hem meteen de perfecte bureaustoel. Ook deze treft u onder aan de pagina aan.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Breedte: 60 cm
Diepte: 47 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 50 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen