ICF Stick bureaustoel

€934,00 Excl. btw
€1.130,14 Incl. btw
Artikelnummer: ATK351TVVB / ATK351TLLB
Levertijd: 5 - 6 weken

ICF Stick bureaustoel

De Stick Chair bureaustoel van ICF in de versie met 5 sterren onderstel is ontworpen om te voldoen aan de veelzijdige gebruiksmogelijkheden die vandaag de dag in kantoor- en contractruimten nodig zijn. In deze nieuwe scenario's, waar zitmeubelen worden gebruikt in gedeelde opstellingen door meerdere gebruikers, of met verschillende doelen van elkaar, moeten zelfs de kenmerken van een multifunctionele stoel op een transversale manier worden ontworpen. Stick Chair kan een functionele en flexibele werkstoel zijn, een klassieke en comfortabele vergaderstoel of een multifunctionele stoel voor trainingsruimtes.

De stoel is leverbaar met een lage rugleuning en met een hoge rugleuning. Op de armleggers is een mooi kunststof dekje gemonteerd voor een wat comfortabeler gevoel aan de armen. Bij de gepolijste uitvoering leveren we standaard een zwart dekje op de armleggers. Optioneel is ook te kiezen voor een wit dekje. Neem hiervoor contact met ons op.

Deze design bureaustoel is leverbaar in 3 kleuren frame en veel kleuren stoffering.

Deze design bureaustoel is ook leverbaar met een luchtige netbespanning. Kijk hiervoor onderaan de pagina bij de gerelateerde artikelen. Tevens is de stoel leverbaar met een 4-ster onderstel en glijders in plaats van wielen. Dat maakt hem meteen de perfecte vergaderstoel of bezoekersstoel. Ook deze treft u onder aan de pagina aan.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. 

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Breedte: 60 cm
Diepte: 47 cm
Hoogte: 84/94 cm - 96/106 cm
Zithoogte: 45 - 55 cm
Gewicht: 15 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen