Frezza Spike bootvormige vergadertafel

€1.799,00 Excl. btw
€2.176,79 Incl. btw
Artikelnummer: SP1624
Levertijd: 4 weken

Frezza Spike bootvormige meetingtafel

Spike van het Italiaanse design merk Frezza is een executive-collectie met een uniek ontwerp gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Een vergadertafel met gewilde lijnen, dat er esthetisch licht uitziet maar is gemaakt van extreem resistente materialen, met een vorm gecreëerd door dikke stalen metaalplaten, die het belangrijkste element van het hele systeem vertegenwoordigen. De luxe afwerkingen, zoals gepolijst chroom of zwart of wit gelakt, passen perfect bij de materialen die worden gebruikt om de tafelbladen te maken, zoals hout, melamine of rookglas.

De Frezza Spike bootvormige vergadertafels zijn vanaf 220 cm lengte leverbaar. De breedte is 120 cm. De werkhoogte is 75 cm. Het blad is afgewerkt met het beste melamine. Het frame is leverbaar in 3 kleuren. Optioneel zijn kabelmanagement tools te bestellen. Ook optioneel is de vergadertafel met een glazen blad te bestellen in zwart of wit, of in hoogwaardig houtfineer. Neem voor de opties contact met ons op.

Deze vergadertafel wordt geheel kosteloos bij u afgeleverd en gemonteerd. Wij nemen ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes mee terug als we klaar zijn.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: G. Topan

Breedte: Vanaf 240 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: Vanaf 64 Kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen