Fredericia Swoon Lounge fauteuil

€2.440,00 Excl. btw
€2.952,40 Incl. btw
Artikelnummer: MODEL 1770
Levertijd: 4 weken

Fredericia Swoon Lounge stoel

Met zijn doorlopende rondingen, weelderige look en gebeeldhouwde vorm, weerspiegelt de Swoon Lounge fauteuil van Fredericia het verlangen van Space Copenhagen dat jij in een langzaam tempo van het leven kunt genieten.

Oorspronkelijk gelanceerd voor het 11 Howard Hotel in New York, is de Swoon Lounge een open uitnodiging om te genieten van comfort. Op basis van hun uitgebreide ervaring met het ontwerpen van luxe hotelinterieurs en Michelin-sterrenrestaurants, creëerde Space Copenhagen Swoon om een ​​gat in de markt te vullen - een hybride van een loungestoel en een fauteuil met de voordelen van beide. De unieke schaal voegt de rugleuning, zitting en armleuningen samen tot één geheel, wat zorgt voor uitzonderlijke ondersteuning en een pasvorm die natuurlijk aanvoelt. De zit- en rugkussens zijn ook als één stuk bevestigd voor eindeloos veel comfort.

Swoon is geschikt voor hotellobby's, VIP-suites, receptieruimtes van restaurants, luxe bars, lounges en privéwoningen.

De perfecte metgezel voor elke loungestoel is natuurlijk een poef. De Swoon Ottoman draagt ​​niet alleen bij aan je vermogen om je uit te strekken en nog meer te ontspannen, het is ook een decoratief element op zich. Ideaal als poef om elke ruimte stijlvol te accentueren.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. De hier aangeboden stof is Kvadrad Remix. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. 

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Space Copenhagen | 2016

Breedte: 90 cm
Diepte: 88,5 cm
Hoogte: 83,5 cm
Zithoogte: 41,5 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen