Flos Spun Light T1 tafellamp / schemerlamp Ø39cm

€826,00 Excl. btw
€999,46 Incl. btw
Artikelnummer: F6610009
Levertijd: 2 weken

Flos Spun Light T1 tafellamp Ø39cm

De Flos Spun Light T1 tafellamp maakt iedereen blij met haar eenvoudige vorm en de hoogglans gelakte oppervlakken. Haar trompetvormige voet is van één stuk gemaakt en beschikt over een naadvrij, glad oppervlak. Door de hoogglanslak maakt de Spun Light de indruk, alsof de lampvoet uit de kap naar beneden „vloeit“. De bovenste opening van de lampenkap is afgedekt met een diffusor schijf uit gezandstraald glas. De Flos Spun Light T1 wordt uitgerust met een eco-halogeenlichtmiddel en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuruitvoeringen.

Middels dimmer is de lichtintensiteit van de Flos Spun Light traploos instelbaar. Daarmee is ze uitstekend geschikt als gecombineerd lees- en kamerlicht in woon- en slaapkamer. Door het elegante stijlvolle design zijn de Flos Spun lampen perfect geschikt voor zowel een modern of een wat conservatiever interieur. 

De Flos Spun Light T1 tafellamp is een ontwerp van sterdesigner Sebastian Wrong uit het jaar 2004. De uitmuntende designeigenschappen werden onderscheden met de begeerde Red Dot Award. Flos staat bekend voor zijn hoogwaardige designlampen met klare vormentaal. 

Design: Sebastian Wrong | 2003
Folder:


Breedte: Ø39 cm
Diepte: Ø39 cm
Hoogte: 57,5 cm
Gewicht: 4,3 kg
Materiaal: Aluminium, glas, staal
Aanvullende informatie: Snoerlengte 180cm, inclusief dimmer, geschikt voor maximaal 105W E27 lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen