Flos Spun Light F staande lamp / vloerlamp Ø50cm

€1.615,00 Excl. btw
€1.954,15 Incl. btw
Artikelnummer: F6612009
Levertijd: 2 weken

Flos Spun Light F staande lamp

De Flos Spun Light F staande lamp maakt iedereen blij met haar eenvoudige vorm en de hoogglans gelakte oppervlakken. Haar trompetvormige voet is van één stuk gemaakt en beschikt over een naadvrij, glad oppervlak. Door de hoogglanslak maakt de Spun Light de indruk, alsof de lampvoet uit de kap naar beneden „vloeit“. De bovenste opening van de lampenkap is afgedekt met een diffusorschijf uit gezandstraald glas. De Flos Spun Light F vloerlamp wordt uitgerust met een eco-halogeen lamp en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuruitvoeringen.

Middels dimmer is de lichtintensiteit van de Flos Spun Light traploos instelbaar. Daarmee is ze uitstekend geschikt als gecombineerd lees- en kamerlicht in woonkamer of op kantoor. Door het elegante stijlvolle design zijn de Flos Spun lampen perfect geschikt voor zowel een modern of een wat conservatiever interieur. 

De Flos Spun Light T1 vloerlamp is een ontwerp van sterdesigner Sebastian Wrong uit het jaar 2004. De uitmuntende designeigenschappen werden bekroond met de begeerde Red Dot Award. Flos staat bekend voor zijn hoogwaardige designlampen met klare vormentaal. 

Design: Sebastian Wrong | 2003

Breedte: 50 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 176,6 cm
Gewicht: 9,3 kg
Materiaal: Aluminium, glas, staal, kunststof, lak
Aanvullende informatie: Snoerlengte 135cm, inclusief dimmer, geschikt voor maximaal 75W Gx24q ECO halogeen lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen