Flos SpunLight T2 tafellamp / schemerlamp Ø45cm

€950,00 Excl. btw
€1.149,50 Incl. btw
Artikelnummer: F6611009
Levertijd: 2 weken

Flos SpunLight T2 tafellamp Ø45cm

De Flos Spun Light T2 tafellamp maakt iedereen blij met haar eenvoudige vorm en de hoogglans gelakte oppervlakken. Haar trompetvormige voet is van één stuk gemaakt en beschikt over een naadvrij, glad oppervlak. Door de hoogglanslak maakt de Spun Light de indruk, alsof de lampvoet uit de kap naar beneden „vloeit“. De bovenste opening van de lampenkap is afgedekt met een diffusorschijf uit gezandstraald glas. De Flos Spun Light T2 wordt uitgerust met een eco-halogeenlichtmiddel en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuruitvoeringen.

Middels dimmer is de lichtintensiteit van de Flos Spun Light traploos instelbaar. Daarmee is ze uitstekend geschikt als gecombineerd lees- en kamerlicht in woon- en slaapkamer. Door het elegante stijlvolle design zijn de Flos Spun lampen perfect geschikt voor zowel een modern of een wat conservatiever interieur. 

De Flos Spun Light T2 tafellamp is een ontwerp van sterdesigner Sebastian Wrong uit het jaar 2004. De uitmuntende designeigenschappen werden onderscheden met de begeerde Red Dot Award. Flos staat bekend voor zijn hoogwaardige designlampen met klare vormentaal.

Design: Sebastian Wrong | 2003

Breedte: Ø45 cm
Diepte: Ø45 cm
Hoogte: 68 cm
Gewicht: 5,6 kg
Materiaal: Aluminium, glas, staal
Aanvullende informatie: Snoerlengte 290cm, inclusief dimmer, geschikt voor maximaal 205W E27 lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen