Flos Miss K tafellamp / schemerlamp

€298,00 Excl. btw
€360,58 Incl. btw
Artikelnummer: F6255000
Levertijd: 2 weken

Flos Miss K tafellamp

De met een Red Dot Award onderscheiden Flos Miss K tafellamp is een ontwerp van de extravagante Franse sterontwerper en Flos-mastermind Philippe Starck. Het elegante ontwerp en de innovatieve techniek maken de Miss K tot cultobject.

Opvallend is het materiaal dat de ontwerper koos voor de ontwikkeling van deze lamp en dat de imposante uitstraling van de Flos Miss K bepaalt. De lamp bestaat grotendeels uit transparant kunststof, de buitenste lampenkap in de vorm van een klassieke diffuser is echter gemaakt van methacrylaat met een aluminium coating met speciale kleurpigmenten. Door deze materiaalcombinatie genereert de dubbele diffuser een unieke lichtsfeer, die kenmerkend is voor deze lamp. De combinatie van ultramoderne materialen en de klassieke vorm van een tafellamp oefent zelfs een bijzondere aantrekkingskracht uit wanneer de lamp niet is ingeschakeld.

Miss K van Flos is een klein formaat schemerlamp, die verkrijgbaar is in de kleuren rood, zwart en transparant zilver of zelfs met een stoffen plissé kap. De binnenste lampenkap wordt gemaakt van spuitgegoten polycarbonaat. Met de geintegreerde dimmer kunt u de lichtintensiteit traploos regelen.

Design: Philippe Starck | 2003-2004
Folder:

 

Breedte: 23,6 cm
Diepte: 23,6 cm
Hoogte: 43,2 cm
Gewicht: 1,2 kg
Materiaal: PMMA, Polycarbonaat, Polymethylmethacrylaat, plissé stof
Aanvullende informatie: Snoerlengte 180 cm, geintegreerde dimmer traploos, geschikt voor maximaal 70W E27 halogeen lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen