Oluce Atollo Metal tafellamp

€950,00 Excl. btw
€1.149,50 Incl. btw
Artikelnummer: Atollo 238 NK
Levertijd: binnen 5 werkdagen

Oluce Atollo tafellamp, Metal

De Atollo lamp van Oluce: een archetype tafellamp en icoon van de Italiaanse stijl, beschrijft perfect de esthetiek van Vico Magistretti's ontwerp: pure geometrische vormen, gecombineerd om functionele en symbolische arrangementen te creëren. Atollo is het resultaat van de vereniging van cilinder, kegel en halve bol.

Het is een tijdloze decoratieve lamp die waarde toevoegt door haar eenvoud en won de Compasso d'Oro award, waarmee ze de klassieke tafellamp representeert. Atollo is uitgerust met een dimbaar verlichtingssysteem en is verkrijgbaar in drie maten en verschillende afwerkingen.

Dit jaar werd de Atollo verrijkt met de nieuwe afwerking in satijnzwart nikkel, met haar sterke karakter en strenge esthetiek. Een compositie van eenvoudige geometrische vormen die wordt versterkt door de buitengewone balans van proporties en de elegantie van materialen. In deze uitvoering is de lamp leverbaar in een hoogte van 35 cm, 50 cm en 70 cm.

De Oluce Atollo lamp is ook leverbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Design: Vico Magistretti | 1977

Breedte: 25 cm - 38 cm - 50 cm
Diepte: 25 cm - 38 cm - 50 cm
Hoogte: 35 cm - 50 cm - 70 cm
Gewicht: kg
Materiaal: Metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen