Flos Guns Table Gun tafellamp / schemerlamp

€1.736,00 Excl. btw
€2.100,56 Incl. btw
Artikelnummer: F2954000
Levertijd: 2 weken

Flos Guns - Table Gun tafellamp

De Flos Guns Table Gun tafellamp is een bijzonder vormgegeven tafellamp van topdesigner Philippe Starck. Designs van Starck staan garant voor originele concepten en duurzame kwaliteitsvolle verlichting. De Gun Table voorziet direct licht om bij te lezen en tegelijk diffuus licht voor de verlichting van de hele kamer. Een zéér luxueus armatuur verguld met goud of zilver, voorzien van een dimmer.

Philippe Starck laat met dit ontwerp zijn engagement zien. De Gun Table vraagt aandacht voor de wereldwijde handel in wapens. Verguld met 18-karaats goud benadrukt Gun Table het droevige verband tussen oorlog en geld. De zwarte papieren kap van Table Gun symboliseert de dood die hier noodzakelijk mee gepaard gaat. 

Of vind je de mat zwarte of witte Table Gun beter en discreter? De inscriptie ‘Happiness is a hot gun’ in de voet van Flos Table Gun stemt in elk geval tot nadenken.
Het lijkt erop dat Philippe Starck de mensen een geweten wil schoppen met zijn Gun designs. Dat doet hij met een stijlvol esthetisch design dat iedereen graag in huis wil halen. 

Bovendien gaat een bepaald percentage van de opbrengst van elke verlichting uit de Gun reeks van Starck naar een goed doel. De Table Gun heeft een 150 cm lange, met zwarte stof beklede snoer. De dimmer is in de snoer geïntegreerd.

Design: Philippe Starck | 2005

Breedte: 51,5 cm
Diepte: 51,5 cm
Hoogte: 92,4 cm
Gewicht: 6,2 kg
Materiaal: Aluminum, kunststof, geplastificeerd papier, Zamak
Aanvullende informatie: Op het met stof beklede snoer is een elektronische dimmer aanwezig, geschikt voor maximaal 105W E27 lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen