Flos Taccia LED tafellamp of vloerlamp (hoogte 54cm)

€2.231,00 Excl. btw
€2.699,51 Incl. btw
Artikelnummer: F6602004

Flos Taccia LED tafellamp (54cm hoog)

De Taccia LED design tafellamp van Flos heeft een hoogte van 54 centimeter. De diameter van de voet is 19 centimeter en de diameter van de kap is 49,5 centimeter. Het snoer heeft een lengte van 238 centimeter. De Taccia lamp is gemaakt van metaal, glas en aluminium. Hij is leverbaar in twee kleuren: zwart en geanodiseerd aluminium.

Een praktische, heldere verlichting door de grote reflector en de verspreiding van het licht. Achille en Pier Giacomo Castiglioni zagen Taccia zelf als de Mercedes onder de lampen, het symbool van succes. De voet in de vorm van een klassieke zuil heeft hier misschien iets mee te maken. Met hun design van de Taccia streefden de bekende designbroers echter geen prestige na. Ze zochten gewoon een manier om de voet koel te houden.

Zet de Flos Taccia LED tafellamp op tafel en iedereen wordt er stil van. Maar de Flos LED Taccia staat ook prachtig als designobject op de vloer als staande lamp. Op het plaatje lijkt hij misschien klein, maar met een hoogte van 54cm kun je hier niet zomaar omheen. De kap van de Taccia is handgeblazen en kan in verschillende posities versteld worden. De lamp is groots in vorm en uitstraling. Hij geeft prachtig indirect en gereflecteerd licht. Zelfs als de lamp niet gebruikt wordt, is hij schitterend om te zien. Een waar lichtobject.

Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni | 1962

Folder:

 

Breedte: 49,5 cm
Diepte: 49,5 cm
Hoogte: 54 cm
Gewicht: 11 kg
Materiaal: Aluminium, metaal, glas
Aanvullende informatie: De LED lamp is niet uit te wisselen, 2700 K, 930Lm, 25W
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen