Belux Ypsilon staande lamp

€1.020,00 Excl. btw
€1.234,20 Incl. btw
Artikelnummer: YPS04-16
Levertijd: 1 - 2 weken

Belux Ypsilon LED schemerlamp

Ypsilon LED design lamp van Belux is een onopvallende, energiebesparende oplossing waarmee muren kunnen worden verlicht en de ruimte optisch groter gemaakt kan worden. De lamp kan meteen worden aangesloten en is ook geschikt voor plaatsen waar het licht vanwege een donker plafond niet teruggekaatst wordt. De moderne elektronica en edele oppervlakken gecombineerd met het karakteristieke design zorgen samen voor hoogwaardig licht en een lange levensduur.

Het is mogelijk kleine ruimten groter te laten lijken door licht op de wanden te laten schijnen. Ypsilon maakt gebruik van deze eigenschap en zorgt voor een brede, verticale verlichting van een ruimte of een wandoppervlak. Daarbij is de eenvoudige lichtzuil niet nadrukkelijk aanwezig en wordt de werking pas duidelijk wanneer de lamp wordt ingeschakeld. Het ontwerp van Hannes Wettstein was gebaseerd op de y-vorm die de Ypsilon zijn lichte en on-opdringerige karakter geeft. 
Met de ingebouwde dimmer kan de lichtsterkte worden geregeld van helder licht tot sfeerverlichting. Ypsilon is energiezuinig en kan meer dan 270° worden gedraaid. Hoogwaardige verlichtingstechniek zorgt voor knippervrij, energiebesparend licht en een lange levensduur van de lichtbron en de apparatuur.

Ypsilon is vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Afhankelijk van de inval van het licht maakt het geëloxeerde oppervlak in 4 kleuren de karakteristieke y-vorm zichtbaar. Terwijl de kleuren alu naturel en champagne de rustige vormgeving benadrukken, vallen de modellen in de kleuren rood en zwart juist op en contrasteren zo met de architectuur.

Klik HIER voor de folder.

Design: Hannes Wettstein | 1999

Breedte: Voet 24 cm, lamp 6,9 cm
Diepte: Voet 24 cm, lamp 6,9 cm
Hoogte: 200 cm
Gewicht: 10,6 kg
Materiaal: Aluminium; wit, poedercoating
Aanvullende informatie: Snoerlengte 3 meter (zwart)
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen