Flos Guns Lounge Gun staande lamp / vloerlamp

€2.603,00 Excl. btw
€3.149,63 Incl. btw
Artikelnummer: F2955009
Levertijd: 2 weken

Flos Guns - Lounge Gun vloerlamp (169cm)

De Flos Guns Lounge Gun vloerlam is een bijzonder vormgegeven staande lamp van topdesigner Philippe Starck. Designs van Starck staan garant voor originele concepten en duurzame kwaliteitsvolle verlichting. De Lounge Gun voorziet direct licht om bij te lezen en tegelijk diffuus licht voor de verlichting van de hele kamer. Een zéér luxueus armatuur verguld met goud of verchroomd, voorzien van een dimmer.

Philippe Starck laat met dit ontwerp zijn engagement zien. De Lounge Gun vraagt aandacht voor de wereldwijde handel in wapens. Verguld met 18-karaats goud benadrukt Lounge Gun het droevige verband tussen oorlog en geld. De zwarte papieren kap van Lounge Gun symboliseert de dood die hier noodzakelijk mee gepaard gaat. 

Of vind je de matte zwarte of witte Lounge Gun beter en discreter? De inscriptie ‘Happiness is a hot gun’ in de voet van Flos Lounge Gun stemt in elk geval tot nadenken.
Het lijkt erop dat Philippe Starck de mensen een geweten wil schoppen met zijn Gun designs. Dat doet hij met een stijlvol esthetisch design dat iedereen graag in huis wil halen. 

Bovendien gaat een bepaald percentage van de opbrengst van elke verlichting uit de Gun reeks van Starck naar een goed doel. De Lounge Gun heeft een 150 cm lange, met zwarte stof beklede snoer. De dimmer is in de snoer geïntegreerd.

Design: Philippe Starck | 2005

Breedte: 56 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 169,4 cm
Gewicht: 19,52 kg
Materiaal: Aluminium, Zamak, kunststof, geplastificeerd papier
Aanvullende informatie: Op het met stof beklede snoer is een elektronische dimmer aanwezig, geschikt voor maximaal 205W E27 lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen