Flos Guns Bedside Gun kleine tafellamp / bedlamp

€999,00 Excl. btw
€1.208,79 Incl. btw
Artikelnummer: F2953000
Levertijd: 2 weken

Flos Guns - Bedside Gun bedlamp

De Flos Guns Bedside Gun tafellamp is een bijzonder vormgegeven klein formaat tafellamp van topdesigner Philippe Starck. Designs van Starck staan garant voor originele concepten en duurzame kwaliteitsvolle verlichting. Philippe Starck laat met dit ontwerp zijn engagement zien. De Bedside Gun vraagt aandacht voor de wereldwijde handel in wapens. Verguld met 18-karaats goud benadrukt Bedside Gun het droevige verband tussen oorlog en geld. De zwarte papieren kap van Bedside Table symboliseert de dood die hier noodzakelijk mee gepaard gaat. 

Of vind je de matte witte of zwarte Bedside Gun beter en discreter? De inscriptie ‘Happiness is a hot gun’ in de voet van Flos Bedside Gun stemt in elk geval tot nadenken. Het lijkt erop dat Philippe Starck de mensen een geweten wil schoppen met zijn Gun designs. Dat doet hij met een stijlvol esthetisch design dat iedereen graag in huis wil halen. 

Bovendien gaat een bepaald percentage van de opbrengst van elke verlichting uit de Gun reeks van Starck naar een goed doel. De Bedside Gun heeft een met zwarte stof beklede snoer. De dimmer is in de snoer geïntegreerd.

Design: Philippe Starck | 2005

Breedte: 23,6 cm
Diepte: 23,6 cm
Hoogte: 42,6 cm
Gewicht: 1,75 kg
Materiaal: Aluminium, Zamak, kunststof, geplastificeerd papier
Aanvullende informatie: Op het met stof beklede snoer is een elektronische dimmer aanwezig, geschikt voor maximaal 70W E27 lampen
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen