Fantoni Acoustic room small

€6.925,00 Excl. btw
€8.379,25 Incl. btw
Artikelnummer: F86AB012
Levertijd: 6 - 8 weken

Fantoni akoestische vergaderruimte small (250 x 130 cm)

Nagalm en achtergrondgeluid zijn negatieve factoren die de productiviteit op het werk beïnvloeden, evenals het welzijn van mensen. Acoustic Room van Fantoni creëert een akoestisch werkplek in een open kantoor of collectieve omgeving, voor vergaderingen en andere situaties die bijzondere privacy en focus vereisen. Vier modules in verschillende groottes om geluiddichte eilanden te creëren, beschermd tegen de omliggende werkomgeving, of vanuit drukke gebieden met veel voetverkeer. Ontworpen als ontmoetingsplek of voor diegenen die wat privacy nodig hebben.

Een tijdelijke stille werkplek, een slimme ruimte voor videoconferenties of een pauzeruimte: Acoustic Room is geschikt voor een breed scala aan verschillende toepassingen, met uitstekende live-mogelijkheden en akoestisch comfort binnenin.

De akoestische werkruimtes worden geleverd zonder vloer, zodat de module op uw eigen ondergrond staat. De modules zijn zo gemaakt dat ze altijd weer mee kunnen worden genomen bij een eventuele verhuizing. Ze worden dus niet vast aan het gebouw gemonteerd.

Verlichting is altijd inbegrepen, terwijl een brede selectie aan meubeloplossingen de akoestische werkruimtes completeren. 

Klik HIER voor de brochure.

Of bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 250 cm
Diepte: 130 cm
Hoogte: 254 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen