Fantoni Acoustic room 2

€7.257,00 Excl. btw
€8.780,97 Incl. btw
Artikelnummer: F86ST110
Levertijd: 6 - 8 weken

Fantoni akoestische vergaderruimte medium (254 x 134 cm)

Nagalm en achtergrondgeluid zijn negatieve factoren die de productiviteit op het werk beïnvloeden, evenals het welzijn van mensen. Acoustic Room van Fantoni creëert een akoestisch werkplek in een open kantoor of collectieve omgeving, voor vergaderingen en andere situaties die bijzondere privacy en focus vereisen. Vier modules in verschillende groottes om geluiddichte eilanden te creëren, beschermd tegen de omliggende werkomgeving, of vanuit drukke gebieden met veel voetverkeer. Ontworpen als ontmoetingsplek of voor diegenen die wat privacy nodig hebben.

Een tijdelijke stille werkplek compleet met een bureau, een slimme ruimte voor videoconferenties of een pauzeruimte met een hoge tafel en krukken: Acoustic Room is geschikt voor een breed scala aan verschillende toepassingen, met uitstekende live-mogelijkheden en akoestisch comfort binnenin.

De modules worden geleverd met of zonder vloer, zodat u zelf kunt kiezen of de ruimte op uw eigen ondergrond staat, of dat er een eigen vloer, behorende bij de module, in ligt. Standaard zijn de modules voorzien van enkel glas. Optioneel kan de module worden uitgerust met dubbel glas. In de versie met enkel glas is een schuifdeur geplaatst. Bij het model met dubbel glas is een draaideur geïnstalleerd. De modules zijn zo gemaakt dat ze altijd weer mee kunnen worden genomen bij een eventuele verhuizing. Ze worden dus niet vast aan het gebouw gemonteerd.

Verlichting en ventilatiesysteem zijn altijd inbegrepen, terwijl een brede selectie aan meubeloplossingen de akoestische werkruimtes completeren. 

Klik HIER voor de brochure.

Of bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 254 cm
Diepte: 254 cm
Hoogte: 254 cm
Gewicht: 252 kg - 333 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen