Fantoni Acoustic room Mini

€13.620,00 Excl. btw
€16.480,20 Incl. btw
Artikelnummer: F86PB100
Levertijd: 6 - 8 weken

Fantoni akoestische vergaderruimte Mini (117 x 111 cm)

Nagalm en achtergrondgeluid zijn negatieve factoren die de productiviteit op het werk beïnvloeden, evenals het welzijn van mensen. Acoustic Room van Fantoni creëert een akoestisch werkruimte in een open kantoor of collectieve omgeving, voor vergaderingen en andere situaties die bijzondere privacy en focus vereisen. De Acoustic room collectie bestaat uit vier modules in verschillende groottes om geluiddichte eilanden te creëren, beschermd tegen de omliggende werkomgeving, of vanuit drukke gebieden met veel voetverkeer. Ontworpen als ontmoetingsplek of voor diegenen die wat privacy nodig hebben. De Mini acoustic room is 117 x 111 cm en wordt standaard geleverd met werktafeltje.

Een tijdelijke stille werkplek, een slimme ruimte voor videoconferenties of een pauzeruimte: Acoustic Room Mini is geschikt voor een breed scala aan verschillende toepassingen, met uitstekende live-mogelijkheden en akoestisch comfort binnenin.

De modules zijn zo gemaakt dat ze altijd weer mee kunnen worden genomen bij een eventuele verhuizing. Ze worden dus niet vast aan het gebouw gemonteerd. Verlichting is altijd inbegrepen, terwijl een brede selectie aan meubeloplossingen de akoestische werkruimtes completeren. 

Klik HIER voor de brochure.

Of bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 117,6 cm
Diepte: 111 cm
Hoogte: 233,5 cm
Gewicht: 450 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Los meubels. Kan altijd worden mee verhuisd
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen