Erik Jørgensen Corona lounge stoel (stoffen uitvoering)

€4.229,00 Excl. btw
€5.117,09 Incl. btw
Artikelnummer: EJ 5
Levertijd: 6 - 8 weken

Erik Jørgensen Corona lounge stoel (in stof)

Poul M. Volther was een van zijn grootste exponenten van functionalisme en behoorde tot een generatie architecten met wortels in de meubelindustrie. Poul M. Volther hield van de eenvoudige verwerking van fijne materialen en details. Na verloop van tijd werd de Corona-stoel van Erik Jørgensen het meest populaire meubel van Volther. Het toont prachtig de liefde van de ontwerper voor functionaliteit. De stoel is gebouwd van vier volledig gevoerde afgeronde schalen, die duidelijk het gevoel van Volther voor detail en hoog niveau van vakmanschap toont.

Het ontwerp van de stoelen combineert stringente, eenvoudige en strakke lijnen met de organische, zachte en afgeronde details. De constructie van de stoel toont een grote focus op zitcomfort en ondersteuning.

Hier tonen wij alleen de stoffen uitvoering. Optioneel is de voetenbank bij te bestellen. Klik HIER voor meer informatie. Kijk voor de leren uitvoering bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Poul M. Volther

Breedte: 88 cm
Diepte: 82 cm
Hoogte: 97 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht: 29 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen