Thonet S 411 fauteuil (leer)

€3.250,00 Excl. btw
€3.932,50 Incl. btw
Artikelnummer: S 411

Thonet S 411 fauteuil (leer)

Deze heerlijk lounge fauteuil van Thonet is een echte klassieker met retro look. De in leer uitgevoerde stoel heeft door zijn constructie een verend vermogen. Daarom heeft de stoel een hoog zitcomfort.

De prominente kenmerken van deze fauteuil zijn elegantie, tijdloosheid en uitzonderlijk zitcomfort. Daarbij komt een lichtheid die alleen een sledemodel kan hebben. Terwijl de eerste stalen buisstoelen uit de jaren 1920 zelden waren gestoffeerd, presenteerde de Thonet-catalogus van 1935 een hele serie volumineus gestoffeerde fauteuils en banken. Het eigen Thonet ontwerp S 411 uit het jaar 1932 markeert waarschijnlijk het begin van deze nieuwe productserie. Tegenwoordig wordt hij geproduceerd met een hoogwaardige stoffering. Er is ook een bijpassende poef verkrijgbaar.

Standaard wordt de S 411 uitgevoerd met gebeitste beuken armleggers. Optioneel kan voor een ander soort hout worden gekozen. De stoel kent 12 verschillende kleuren leer en 5 varianten frame. Hierdoor wordt een klassieker plotseling een hippe nieuwe fauteuil. De getoonde voetenbank kan optioneel worden besteld.

De Thonet S 411 fauteuil is ook leverbaar in stoffen uitvoering. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Andere kleuren bekleding zijn ook mogelijk. Bel hiervoor 088 - 638 23 57.

Design: Thonet design team
Folder:

Breedte: 63 cm
Diepte: 79 cm
Hoogte: 79 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Verchroomde stalen buis, zitting en rugleuning leder
Aanvullende informatie: Polster met binnenvering in de zitting. Armleggers van beuken gebeitst.
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen