BuzziSpace BuzziNest Pod akoestische werkplek

€26.770,00 Excl. btw
€32.391,70 Incl. btw
Artikelnummer: Pod
Levertijd: 4 weken

BuzziNest Pod akoestische werkplek

De BuzziNest Pod akoestische vergaderruimte van BuzziSpace is alles wat je nodig hebt om storende geluiden van elke werkplek te verwijderen. De compacte akoestische privacy-cabine biedt een privéruimte om te werken en gesprekken aan te nemen, en biedt bovendien plaats aan maximaal vier personen om persoonlijke vergaderingen en samenwerkingen te houden in elke open ruimte zonder anderen te storen, en vooral: verstoord. Dankzij de gestoffeerde buitenkant en de stoffen panelen aan de binnenkant, dempt de BuzziNest Pod effectief geluid uit alle richtingen om maximale rust en stilte te creëren voor iedereen op kantoor, of je nu binnen of buiten de BuzziNest bent. BuzziNest Pod kan ook worden aangepast met hoogwaardige materialen en meubels. Kies uit een breed scala aan stoffen, frames, plank- en tafelafwerkingen, zitmogelijkheden en tafelhoogtes. De mobiele BuzziNest Pod past gemakkelijk in een bestaande ruimte en wordt volledig geleverd met een top-of-the-line bewegingssensor verse lucht ventilatiesysteem, automatisch LED-verlichtingssysteem, stopcontact (230V) en twee USB-opladers (type A en C).

BuzziNest is uitgerust met een eersteklas ventilatiesysteem voor verse lucht, dat lucht aanzuigt van bovenaf en lucht naar binnen, naar beneden en naar buiten duwt via de onderkant. Zodra je naar binnen stapt, draaien de ventilatoren op volle capaciteit. Ook gaat een LED-plafondlamp met bewegingssensor aan wanneer BuzziNest in gebruik is en uit wanneer deze niet bezet is.

Omdat de BuzziNest Pod wieltjes onder zich heeft is hij makkelijk te verplaatsen. Zie zeker de video hieronder.

Deze modulaire akoestische werkplek is leverbaar in zeer veel kleuren. Wij hebben slechts dit model als voorbeeld op de site gezet. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: BuzziSpace Studio | 2021

Breedte: 240 cm
Diepte: 125 cm
Hoogte: 218cm
Gewicht: 460 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen