BuzziSpace BuzziNest Booth akoestische werkplek

€13.120,00 Excl. btw
€15.875,20 Incl. btw
Artikelnummer: Booth
Levertijd: 4 weken

BuzziNest Booth akoestische werkplek

De BuzziNest Booth akoestische werkplek van BuzziSpace is alles wat je nodig hebt om storende geluiden van elke werkplek te verwijderen. De compacte akoestische privacy booth for one biedt een privéruimte om te werken en gesprekken aan te nemen in elke open ruimte zonder anderen te storen, en de meeste belangrijk, gestoord zijn. Dankzij de gestoffeerde buitenkant en de stoffen panelen aan de binnenkant, dempt BuzziNest Booth effectief geluid uit elke richting om maximale rust en stilte te creëren voor iedereen op kantoor, of je nu binnen of buiten de BuzziNest Booth werkt. BuzziNest Booth kan ook worden aangepast met hoogwaardige materialen en meubels. Kies uit een breed scala aan stoffen, frames, deuropeningen, plank- en tafelafwerkingen, zitmogelijkheden en tafelhoogtes. De mobiele BuzziNest Cabine past gemakkelijk in een bestaande ruimte en wordt volledig geleverd met een eersteklas verse lucht ventilatiesysteem, automatisch LED-verlichtingssysteem en optioneel stopcontact (230V) en twee USB (A+C) opladers.

BuzziNest is uitgerust met een eersteklas ventilatiesysteem voor verse lucht, dat lucht aanzuigt van bovenaf en lucht naar binnen, naar beneden en naar buiten duwt via de onderkant. Zodra je naar binnen stapt, draaien de ventilatoren op volle capaciteit. Ook gaat een LED-plafondlamp met bewegingssensor aan wanneer BuzziNest in gebruik is en uit wanneer deze niet bezet is.

Deze modulaire akoestische werkplek is leverbaar in zeer veel kleuren. Wij hebben slechts dit model als voorbeeld op de site gezet. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: BuzziSpace Studio | 2021

Breedte: 110 cm
Diepte: 94 cm
Hoogte: 218cm
Gewicht: 310 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen