BuzziSpace BuzziFold akoestisch scherm voor plafond of muur

€1.050,00 Excl. btw
€1.270,50 Incl. btw
Artikelnummer: BuzziFold
Levertijd: 4 weken

BuzziSpace BuzziFold akoestisch scherm om op te handen

De BuzziFold akoestische schermen van BuzziSpace, gemaakt van duurzaam BuzziFelt, kan zowel horizontaal of verticaal aan het plafond worden opgehangen. In het eerste geval kan BuzziFold fungeren als een klassieke baffle, terwijl de tweede ook kan helpen om visuele privacy te creëren tussen werkplekken of verschillende zones. BuzziFold wordt volledig gemonteerd geleverd, waardoor het een eenvoudig te installeren akoestische oplossing is. Het ontwerp van BuzziFold is geïnspireerd op de vorm van geluid golven en vermindert effectief overmatig lawaai in de omgeving terwijl het de algemene uitstraling van uw ruimte verbetert. Door zijn zachte ontwerp kan BuzziFold zich aanpassen aan de stijl van elke werkruimte. Combineer meerdere BuzziFolds voor een dynamische, unieke ruimte.

BuzziFold is gemaakt van ons prachtige BuzziFelt textiel dat volledig uit gerecycleerd materiaal bestaat.

Als u de panelen aan het plafond ophangt is er de keuze tussen 2 meter kabels of 5 meter kabels. De kabels zijn verder leverbaar in aluminium kleur of in zwart.

Klik HIER voor de folder van de BuzziFold.

De BuzziFold is in vele kleuren leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Design: BuzziSpace Studio

Breedte: 193 cm
Diepte: 95 cm
Hoogte: 12 cm
Gewicht: 4,4 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen