BuzziSpace BuzziDesk FlipFlop los te plaatsen bureauscherm

€661,00 Excl. btw
€799,81 Incl. btw
Artikelnummer: FlipFlop
Levertijd: 4 weken

BuzziSpace BuzziDesk FlipFlop bureauscherm

De BuzziSpace BuzziDesk FlipFlop is een vrijstaand afscheidingsscherm voor bureaus. Deze verplaatsbare en opvouwbare akoestische schermen zijn ontworpen om direct een stillere en meer persoonlijke ruimte op elk bureau te creëren. Ze kunnen gemakkelijk plat tegen een muur worden opgeborgen omdat de zijflappen flappen volledig beweegbaar zijn. Ze kunnen min of meer gesloten worden gebruikt, afhankelijk van hoe beschermd men beschermd wil worden, maar kunnen ook zigzag op een tafelblad worden geplaatst. Ze werden oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op de multifunctionele BuzziPicNic tafel (met twee kleine extra schuifjes die perfect in de centrale opening passen), maar ze kunnen echter op elk tafelblad gebruikt worden om een specifieke zone af te bakenen indien nodig. De verstelbare zijflappen helpen bij het creëren van verschillende niveaus van privacy. Gebruik ze afzonderlijk of plaats er meerdere zigzaggend bij elkaar om meerdere werkplekken af te bakenen.

Kortom: De perfecte desk divider met geluidsabsorberende eigenschappen voor en achter. Met interne luchtspleten van honingraatkarton die de kern geluidsgolven opvangt, waardoor geluidsoverdracht van andere werkplekken of zelfs van mensen die dicht bij elkaar werken, wordt verminderd.

De schermen zijn leverbaar in twee hoogtes: het middenstuk is 35 cm hoog, of het middenstuk is 50 cm hoog. De lengte van de zijflappen is 37,5 cm of 50 cm. De Lengte van het middenstuk is 80 cm tot 200 cm, telkens met sprongen van 20cm. Omdat dit zoveel mogelijkheden zijn hebben we niet alle afmetingen op de site gezet. Uiteraard kunnen we ze wel allemaal leveren. Neem voor maten die niet op de site staan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. De bureauschermen kunnen worden geleverd in veel verschillende stoffen en kleuren. Ook hier hebben we een keuze gemaakt. Bel gewoon even om te zien wat er allemaal kan.

De muurstandaard om ze aan op te hangen zijn optioneel bij te bestellen.

Klik HIER voor de folder.

De BuzziDesk is in vele kleuren leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Design: Alain Gilles

Breedte: van 80 cm tot 200 cm
Diepte: 3,5 cm
Hoogte: 35 cm - 50 cm
Gewicht:
Materiaal: metaal, honingraad karton
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen