Bralco Loopy modulair bureau-eiland

€1.195,00 Excl. btw
€1.445,95 Incl. btw
Artikelnummer: LS.1616.S0
Levertijd: 4 weken

Bralco Loopy bureaueiland

Loopy is een systeem voor kantoormeubilair dat is ontworpen voor cross-over gebruik. Het is een oplossing die alle kantooromgevingen interpreteert, van die voor presidentieel gebruik tot de meest operationele toepassing. De Loopy stijl kruist elke ruimte met dezelfde doeltreffendheid en dezelfde esthetische verfijning.

Het Loopy modulaire bureaueiland van Bralco biedt u prachtig Italiaans design voor een scherpe prijs. De Loopy is leverbaar met 10 verschillende kleuren Melamine bladen en 5 kleuren poten. De werkbladen hebben een dikte van 18 mm. De Loopy lijn is zo gebouwd dat het eenvoudig is uit te breiden met aanbouwtafels, om zo prachtige ruime werkopstellingen te krijgen. De werkhoogte van de bureaus is 74 cm. Optioneel zijn allerlei mogelijkheden bij te bestellen voor kabelmanagement. Simpele kabeldoorvoeren, om uw kabels van uw bureau netjes onder het bureaublad weg te werken. Of een mediabox, waar alle aansluitingen overzichtelijk op het dubbel bureau zijn gemonteerd, uiteraard netjes weggewerk onder een aluminium klep. Als laatste natuurlijk de kabelmand onder het bureaublad, voor het netjes wegwerken van verdeelstekkers en eventuele routers. Zo ziet het er ook onder het bureau er netjes en overzichtelijk uit en heeft u geen draden "spaghetti".

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte.

Design: Perin & TopanFolder:

 

 

 

 

 

Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: Vanaf 160 cm
Diepte: 164 cm
Hoogte: 72 cm
Gewicht:
Materiaal: Melamine blad van 18 mm, stalen poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen