Bralco Jet Evo glazen vergadertafel van 240 cm x 124 cm

€3.299,00 Excl. btw
€3.991,79 Incl. btw
Artikelnummer: JV.1313.00
Levertijd: 4 weken

Bralco Jet Evo vergadertafel met glazen blad

De Jet Evo lijn van Bralco is design ten dienste van de productiviteit. De charme van de vormen komt tot uiting in een geleed systeem, dat aanvullingen bevat om de interactie tussen collega's te bevorderen, zonder dat dit ten koste gaat van een uitgebreide personalisering. Jet Evo is in alle opzichten een complete lijn, ideaal voor wie niet wil afzien van aandacht voor detail, verfijnde materialen, zorgvuldige vormgeving en prestigieuze afwerkingen in de werkomgeving.

Glanzende acryl afwerkingen en verchroomde details maken de Jet Evo collectie van het Italiaanse Bralco chique. Managementomgevingen en dynamische vergaderzalen met een uitstraling. De rijkdom van het glanzende acryl van de structuur zorgt voor een gecoördineerd resultaat van prestige.

De Jet Evo vergadertafel van Bralco is een lust voor het oog. De Jet Evo vergader tafel wordt geleverd met een glazen blad. Het 12 mm gehard glazen blad is leverbaar in 5 kleuren. De strakke poten van deze design vergadertafel zijn leverbaar in zwart of wit glanzend acryl. De tafel is leverbaar met een afmeting van 124 x 124 x 74 cm, 240 x 124 x 74 cm en 372 x 124 x 73,5 cm.

In de Jet Evo lijn zijn ook bijpassende bureaus, ladeblokken, kastjes en dressoirs leverbaar. 

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Design: Perin & Topan

Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: 240 cm
Diepte: 124 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 152 kg
Materiaal: Metaal, 12 mm gehard glas
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen