Balma Simplic management bureau met dressoir

€2.805,00 Excl. btw
€3.394,05 Incl. btw
Artikelnummer: S1-38 + S1-39

Balma Simplic bureau met vast dressoir

Simplic-bureaus van Balma zijn ontworpen om individuele werkplekken en kantoren te creëren. Hun constructie is gebaseerd op principes van ergonomie en functionaliteit. Het flexibele ontwerp van de hele Simplic-familie maakt het mogelijk om poten parallel aan de rand van het bureau te plaatsen, wat de ruimte onder het bureau vergroot en comfort biedt tijdens het werk. Simplic-bureaus kunnen vrijstaand zijn of ondersteund worden door kasten of voetstukken. Daarnaast kunnen speciale frontpanelen aan het frame en verticaal kabelbeheer in de poot worden toegevoegd aan kantoor- en directiebureaus, waardoor orde en esthetiek behouden blijven.

De bureaus van Dignis zijn speciaal ontworpen voor kantoren, maar uit ervaring weten we dat ze ook in elk onconventioneel kantoorinterieur passen. Ook bij u thuis op kantoor zullen ze zeker niet misstaan.

De hier aangeboden bureaubladen zijn met een hoogwaardige houtfineer afwerking in 8 kleuren, of in een reeks melamine kleuren. Bij de fineer bladen heeft het blad een schuine afwerking, bij de melamine bladen heeft het blad een rechte afwerking. De werkhoogte van dit bureau is 74 cm. De afmeting van het dressoir is 155 x 50 x 53 cm (lxbxh).

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 90 cm - 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen